Grafik från Klara lån

Klara lån

Klara Lån Sverige AB
559011-1190
Lån
1000-50000 kr
Lånetid 3-60 mån
Ränta 29-1400%
Krav
Ålder över 18 år
Inkomst 100000 kr/år
Alla villkor & ansökan

Klara lån en söktjänst för sms lånVarje dag använder sig hundratals kanske rentav tusentals svenskar av låneförmedlare för att hitta vilket privatlån som passar deras förutsättningar och behov bäst. Att dessa tjänster fyller en funktion är det ingen tvekan om, samtidigt har det länge saknats en motsvarande låneförmedling för den som letar sms lån, därför är intresset extra stort för Klara lån som är först med att erbjuda kunder möjligheten att ansöka hos över 20 olika smslångivare på en och samma ansökan.

www.klaralan.se

Klara lån en söktjänst för sms lån

Klara lån beskriver sig själva som en sökmotor men det är en blygsam beskrivning, då den stora skillnaden mellan Klara och andra jämförelsesajter är att man som kund endast behöver skicka in en ansökan för att få flera svara. Fördelen är som alltid när man går genom en låneförmedlare att du inte belastar din kreditvärdighet i onödan.

Vid låneansökan görs normalt en kreditupplysning hos Upplysningcentralen (UC), men möjlighet finns att endast söka sms lån utan UC, väljer du detta alternativ används endast andra kreditupplysningsfirmor så som Bisnode, Soliditet eller Creditsafe. Betalningsanmärkning begränsar lånemöjligheterna med behöver inte nödvändigtvis innebär ansökan nekas. Dock behöver din övriga ekonomi uppfylla vissa kriterier för att du skall kunna låna med betalningsanmärkning, vilket avgörs i samband med den sedvanliga kreditbedömningen.

För att använda Klara lån måste du:

  • vara över 18 år.
  • ha en årsinkomst på 100.000 kr eller mer.
  • vara folkbokförd med fast adress i Sverige.
  • vara utan skuld hos Kronofogden.

Ansök nu
Det kostar inget extra att använda Klara lån och du förbinder dig inte till något i och med låneansökan.

Betyg

Grafik från Klara lån

Välj lånehandläggare

Bild Myloan
Bild på Compricer
En bild på Freedom-Finance
En bild på Advisa

Låneförmedling för sms lån