Creditfinder

Creditfinder Group AB
556818-1837
Lån
Upp till 350000 kr
Lånetid 3-12 år
Ränta 99%
Krav
Ålder över 18 år
Inkomst 100 000 kr/år

En bild på creditfinder websiteDet kan knappast bli mycket enklare än att låta Creditfinder hjälpa dig låna pengar! Välj hur stort belopp pengar du vill låna och hur lång tid du vill behålla dem, knappa sedan in dina uppgifter och ansök! Därefter kommer du att få flera olika erbjudanden från en rad välkända svenska kreditbolag direkt i din inbox. Du bestämmer själv vilket bolag du vill gå vidare med och du förbinder dig inte till något enbart genom att ansöka.

Creditfinder Group AB har sin bas i Stockholm och grundades 2010. Sedan dess har man succesivt växt till att bli en inflytelserik låneförmedlare i både Sverige och Norge.

Att använda Creditfinder är kostnadsfritt. Creditfinder är inte en långivare, utan tjänar sina pengar på att förmedla kunder till kreditgivare. När du använder Creditfinder görs endast en kreditupplysning, så du behöver inte oroa dig för att skada din kreditvärdighet i onödan.

Låneförmedlingen.se har inget aktivt samarbete med Creditfinder.
Betygsätt/Lämna omdöme

Creditfinder jämför räntor (99%) och andra villkor för i storlekar inom intervallet Upp till 350000 kr.Ansök och få ett snabbt lånesvar med ett eller flera låneerbjudanden från 1 st olika samarbetpartners.Du förbinder dig inte till något genom ansökan utan beslutar själv om du vill anta något av anbuden från låneföretagen eller inte. För att ansöka hos Creditfinder måste du vara fri från betalningsanmärkning(ar).Sedvanlig kreditkontroll hos UC kreditupplysningsföretag görs alltid i samband med ansökan.

Creditfinder Group AB med org-nr 556818-1837 har funnits sedan .För tillfället saknar Creditfinder låneförmedlare ett SSL-certifikat som krypterar webbplatsen , detta är en säkerhetsrisk både för dig och för låneförmedlingen.

Betyg

Creditfinder
Kontakt/Support- Kundtjänsten har nu.
Bolagsinfo
Creditfinder Group AB
556818-1837

Betygsätt

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *