Välkommen till låneförmedlingen.se. Sidan som ser till att du snabbt får expertrådgivning i samband med ny långivning eller omförflyttningar av befintliga krediter.

Att söka efter det bästa avtalet med lägsta räntan kan både vara svårt och tidskrävande. Låneförmedlingen finns till för dig som vill skynda på processen och samtidigt låna billigt. De lånehandläggare vi rekommenderar på denna sida ser nämligen till att assistera dig hela vägen från ansökan till utbetalning.

Bakgrund

Idéen till sidan uppstod i samband med att en kollega letade efter billiga lån på nätet. Att göra egna sökningar visa dig sig fort vara extremt tidskrävande. Inte nog med det, problem uppstod snart då det visade sig att väldigt många kreditupplysningar hade tagits.

Kollegans kreditvärdighet var nu körd i botten allt på grund av att varje enskild bank gjorde en kreditprövning i samband med låneansökan. Bankerna valde nu att avslå samtliga nya ansökningar och det krävdes flera vändor fram och tillbaka hos ett antal olika instanser innan kollegan slutligen lyckats övertyga en bank om att han var en lämplig lånekund. Även om det till slut löste sig för min kollega, lämnade hela episoden en sur eftersmak.

Genom att gå via en låneförmedling behåller du din kreditvärdighet samtidigt som du slipper allt extra arbete som låneprocessen annars innebär. Vår sida lyfter fram ett stort antal kompetenta bolag som mer än gärna hjälp dig utifrån dina behov.

Sedan den 2020-09-06 har denna sida om Om sidan haft 1455 besökare.